Sunday, June 28, 2009

~To BesdaY GurL~

'hEPiE BeSdAy'
wah minggu ni berderet Bufday Mamber2 aku...
sumenye dah masuk 21 thn...
besLa kowg telur baru je Pecah ke Angka 1 drpd angka 0 kan kan...

firstly to Arejar....
(25/06/2009)

die ni mmber baik aku,
klu pegi mne2 msti ade si aja ni...
fmily die pun aku rapat...mane xnye mak die pun aku pggil mak...
teringt dulu ape2 mslh aku cite ngn die...
thnx aja jd besfrenz aku...
seperti yg kowg tau,xpenah2 aku wat besday suprise
tok owg2 lain,die la first owg yg aku buat besday suprise...




second To : MuRniYati
(27/06/2009)

die ni pun mmber baik aku jgk..
die skg stdy kat USM P.Pinng...
walaupun usia ktowg sme tp die sthn lg da nk habis da stdy degree..
pas2 dgr cite die nak smbng Master plak...
die ni bler blik cuti je msti cntac aku,ade je cite2 terbaru
yg die nak cite....teringt dulu2 time sekolah,siap buat group lg...
skg ni sumenye da tenggelam timbul je...
ni cite terbaru die,skg ni die da couple bru..aku pun tmpang gmbira jgk
die da berpunya...klu x dulu setia je owg yg dulu..
xpe muni ape2 pun jdoh yg terbaik ade tok ko
suatu hari nnti....hehehehe ape2 pun
Gud Luck moga2 tercapai cita2 yg awak idam kan....
Aku tau ko xsuke jd lecture tp klu 2 keje
yg da mennti tok awak amik jela,jgn lepaskan peluang yg ade...
ape2 pun Aku Sayang Kamu...hehehehe.
& Semoga Pnjg Umur &Berbhgia Bersam Owg Yg tersyang....

Third To : Echah
(28/06/2009)
echah kekasih golap ku....sape tah yg reka group ni...
eh silp nk kenal echah ni,yg dok tengh2(tudng Putih)
die ni aku kenal sbb die mmber 1rumah yg Mar tu..
last bleh plak 1kepale ngn die.....
die ni senior aku doh bdk sc compter....
Hepie besday echah dah tue da kamu.....sweet 21 la konon ek....
aku sbnrnye ade pinjam buku Multimdia die xpulng2 lg..
entah bler la nk jmpe,sbb nk anta blik buku yg aku pinjm ni..
hehehhe...sowi ech lmbt pulng..bler nk dtg sni...kte g melncong mne2 lg ngn
group kekasih golap kte...khekhekhe...
mala last sem ni bleh pinjm buku lg kan...kali ni Note NETwork plak..
bleh kan kan...pas anta pun lmbt lg..
msti bengg je echah kan...
Ape2 pun nak wish"hepi Besday"
smoga pnjg umur dimurahkan rezeki,&berbhgia bersma si Dia...


"SAYANG KOWG SUME"
FrieNdz ForEveR...



4 comments:

-harlequin_ayu- said...

yeay..
group 'kekaseh golap'...

hahhaaha

sweety88 said...

hehhee spe tah reda "Kekasih Golapku"
tpi mcm unic je name ni kan...

Lollyp0p_c0keLat said...

mala ku sayang!!!!!!

tq 4 de wish!!!..

wah,group kekasih golap ku...

yeah..

fren 4 ever...

=)

arejar said...

wink2
suke ok dgn awk nye suprise tu
termenangis okie...
kite ingt awk xleh join karok dgn kite
but u did a big suprise 2 me...
luv u...
:P